Nina Docea

de Mădălina Rodocea

Prospect de viitor


Warm-House

Enermed Impex 

Formulă complexă pentru înlesnirea creșterii eficienței energetice a casei și susținerea unei bune funcționări termografice a acesteia.

1. Ce este Enermed Impex și pentru ce se utilizează

În sezonul rece, casa noastră nu dă de cele mai multe ori randamentul dorit. Se încălzește cu greu, iar atunci când o face nu reușește să-și păstreze temperatura normală decât pentru scurt timp. Să nu mai vorbim de geamurile aburite de sus până jos. La fel și pe timp de vară, când aerul moleșitor de afară se revarsă asupra încăperii, iar noi avem de suferit întrucât nu reușim să ne odihnim noaptea.
Nimeni nu se simte în largul său când are temperatură ridicată sau când aceasta scade considerabil, iar corpul uman oferă numeroase semnale de alarmă atunci când intervine o problemă. În aceeași manieră, nici locuința noastră nu funcționează în parametri normali în momentul în care lipsește un echilibru termic. Confortul nu stă în hainele pe care le punem pe noi pentru a ne încălzi atunci când avem frisoane, căci asta e doar o rezolvare de moment. Confortul presupune luarea unor măsuri de precauție, siguranța pe care ne-o oferă ziua de mâine. Confortul înseamnă să învârtim cheia în broască și să nu fim nevoiți să stăm câteva ore înfășurați cu plapuma pentru a aștepta să se încălzească locuința.
În clarificarea problemelor și găsirea unor soluții optime intervine noua formulă Enermed Impex, îmbogățită cu certificat de performanță energetică, termoviziune și audit energetic.

ATENȚIE!

Certificatul energetic nu e un supliment, ci se adresează în mod obligatoriu persoanelor care doresc să vândă sau să cumpere un imobil, conform Legii 159 /2013.

2. Înainte să utilizați Enermed Impex

Nu utilizați Enermed Impex dacă:

  • țineți morțiș ca la încheierea unei vânzări-cumpărări, contractul să fie supus nulității relative, putând fi, astfel, atacat în instanță.

Utilizarea altor medicamente:

  • utilizarea Enermed Impex împreună cu alte medicamente din aceeași gamă duce la scăderea vizibilă a numărului de bancnote din portofel, fără rezultat. Vă rugăm să vă adresați doctorilor ingineri pentru calculul prețului unui certificat energetic sau unui expert în termografie pentru a afla dacă se impun lucrări de renovare.

Informații importante:

  • e necesară consultarea unui specialist pentru stabilirea datei exacte pentru vizitarea construcției vizate și comunicarea prețului final, alături de clarificarea altor nelămuriri.

logo
3. Cum să utilizați Enermed Impex

  • după consultarea specialistului, se impune o vizită de circa un sfert de oră la clădire pentru măsurări și strângerea de informații necesare.
  • urmează etapa de analiză a clădirii, timp în care actele puse la dispoziția specialistului, cât și datele prelevate în timpul vizitei, vor rezulta într-un certificat energetic
  • certificatul se poate ridica direct de la sediu sau poate fi transmis prin poștă
  • în cazul în care casa suferă de pierderi de căldură sau e prezent mucegaiul, se indică, drept supliment, analiza construcției prin termografie.

4. Reacții adverse posibile

  • ca toate medicamentele, Enermed Impex poate provoca reacții adverse, precum: mai mult timp petrecut în casă de dragul ambientului sau musafiri neașteptați care întârzie să plece acasă.

5. Avantaje

  • formulă completă de elaborare a unui certificat energetic ieftin și de prestare a unor servicii de termografie, precum și de audit energetic
  • consultație la domiciliu
  • asigură suportul complet pentru confortul tău, al familiei tale și al musafirilor poftiți sau mai puțin poftiți
  • îmbunătățește vizibil relația vânzător-cumpărător, cât și oportunitățile de creștere a confortului
  • cu eliberare pe termen lung, de până la zece ani

certificat-energetic1

6. Informații suplimentare

Fiecare dintre noi se găsește la un moment dat în postura de vânzător sau cumpărător.
În cazul în care dorim să vindem sau să închiriem un imobil, fie și datorită faptului că nu suntem mulțumiți de consumul de energie prea mare, e de datoria noastră să informăm corect posibilul client, administrându-i acestuia o copie a certificatului energetic. Aceasta se administrează fără prescripție medicală, fiind mai mult un gest de fair play (ce-i drept, impus prin lege în ultimul timp, știm noi de ce). Un astfel de document oferă vânzătorului siguranța nopților liniștite, fără posibilitatea de a fi tras de mânecă (acesta fiind cazul fericit, căci mai există și posibilitatea unei amenzi usturătoare) de către noii proprietari sau chiriași, în cazul în care apar manifestări neplăcute. Totodată, credibilitatea acestuia crește în momentul în care prezintă documentul clientului, existând șanse mai mari ca proprietatea să fie cumpărată.
În cazul în care suntem în căutarea unui imobil, nu trebuie să ne lăsăm ușor păcăliți de zona frumoasă în care se află amplasat sau de cât de bine arată pe dinăuntru camerele. Dacă lăsăm superficialitatea la o parte, ne putem da lesne seama de faptul că primele lucruri pe care trebuie să le urmărim sunt cele legate de eficiență, căci o casă cu probleme înseamnă automat o familie cu probleme. Cu cât nota de încredere a acesteia tinde mai puternic spre A, cu atât vom elimina de pe lista infinită de cumpărături absorbantele de umiditate, soluțiile urât mirositoare contra mucegai sau pernele contra curent. O minte sănătoasă într-un corp sănătos vom căpăta doar dacă se aplică și zicala un corp sănătos într-o casă la fel de sănătoasă.

Dacă informațiile de mai sus nu sunt îndeajuns de convingătoare, sunteți rugați să reflectați la posibilitatea că oricând puteți schimba rolul de vânzător cu cel de cumpărător și viceversa.

*Articol certificat Spring SuperBlog 2015*

sursă foto: pinterest.com

13 comentarii la “Prospect de viitor

  1. Abisurile
    martie 15, 2015

    Ai descifat bine cerinta cu punctele si aliniatele 😉

    Apreciat de 1 persoană

  2. alma nahe
    martie 15, 2015

    Nino, Nino, mă trecu cu fior,
    Vreau acum să mă-ncălzesc
    sub un nor. 😆

    Apreciat de 1 persoană

    • Nina Docea
      martie 15, 2015

      Cred că-i prima oară când îmi pun întrebarea: oare cum ar fi să fie ploaia caldă? 🙂

      Apreciază

      • alma nahe
        martie 15, 2015

        Păi sunt și ploi călduțe, nu te-a udat niciuna? Alea de vară! Sunt super, dușul lui Dum(nezeu). Așa îi zic eu, Dum. 🙂

        Apreciază

  3. rudia2014
    martie 15, 2015

    :-)))
    Succes! 🙂

    Apreciază

Lasă un comentariu

informatie

Această înregistrare a fost postată la martie 14, 2015 de în Spring SuperBlog 2015, SuperBlog şi etichetată , , , , , , , .