Nina Docea

de Mădălina Rodocea

S-a-ntâmplat Brașov BlogMeet de iulie

blogmeet

Sâmbătă veni olteanu’ (zisei bine, nu, naturalule? fu de curând 😛 ). Așa cum ziceam și-n descrierea evenimentului de pe Facebook, alai mare de la Craiova: Daniel și Monica, a sa nevăstuică.

Oamenii n-aveau treabă, își cumpărau magneți de pe Republicii când ne-am întâlnit, într-un sfârșit. Monica e mereu cu zâmbetul pe buze, îți induce o stare de bine și mai nou m-a rugat s-o tutuiesc. Greu, dom’le…

Au venit și-au plecat oameni. Cu ocazia asta am cunoscut persoane noi și interesante: pe romanticu’ de Robert, cu care apucasem să schimb vreo două vorbe în online, pe Dorin, cel care reușea să facă glume bune fără să vrea neapărat și pe prietena sa, dar și pe… pe… zău că nu mai știu cum o cheamă. Ceva cu R, dacă nu mă înșel. De obicei țin minte numele persoanelor, dar de data asta am o mică scăpare. M-am revăzut, de asemenea, cu prieteni dragi, Diana și Raul. Diana mi-a bucurat ziua cu două cărți pe care abia aștept să le devorez: „Apă pentru elefanți” (Sara Gruen), respectiv „Mâine” (Guillaume Musso), iar cu Raul am râs de ce ne-am amintit. Ca ăia, știți voi care.

N-am fost mulți, dar m-am simțit bine. Să nu mai spun că micile detalii care completează ziua și o fac perfectă și-au făcut simțită prezența.

Primul ar fi că ne-am cumpărat un fel de fursecuri cu răvaș, iar mesajul de pe bilețel mi s-a potrivit de minune și o să încerc să-l adopt:

Answer just what the heart prompts to you.

Iar un alt lucru care mi-a plăcut enorm a fost faptul că, trecând pentru prima oară pe o străduță îngustă a Brașovului, am dat peste așa ceva:

usa

Zi reușită. Vă mai poftim pe la noi! 🙂

6 comentarii la “S-a-ntâmplat Brașov BlogMeet de iulie

  1. Natural
    iulie 16, 2015

    Langa tine era Andreea, craioveanca, dar brasoveanca de vreio 8 ani 🙂 Spor!

    Apreciază

  2. Pingback: Liebster Award | Kent Love

  3. Pingback: Leapsa draga…Sandy | Sandy

Lasă un comentariu

informatie

Această înregistrare a fost postată la iulie 16, 2015 de în Jurnal şi etichetată .