Nina Docea

de Mădălina Rodocea

Ce te face o femeie pe bune

Aș fi vrut ca titlul articolului să fie „Ce te transformă într-o femeie pe bune”, dar apoi m-am gândit mai bine. O femeie pe bune ești sau nu ești. E simplu. Fie crești armonios în direcția respectivă, fie doar trăiești cu impresia eronată cum că ai fi una. Astfel, prin filtrul unei perspective proprii, ești femeie pe bune în cazul în care:

# nu-ți pui niciodată problema dacă ai fi sau nu o femeie pe bune

Și asta pentru că ești prea preocupată să trăiești, să te dezvolți, să cunoști cât mai multe. Fără ca măcar să bănuiești, aceste lucruri te îndreaptă inevitabil înspre acolo, însă tu nu ești deloc conștientă de „statutul” pe care l-ai dobândit în urma acțiunilor tale timpurii. Ceea ce nu-i rău deloc. E mai bine să te privească alții în acest fel, fără ca tu să realizezi. Momentul în care vei afla cum ești văzută prin ochii altora va fi cu atât mai deosebit.

# există bărbați care îți spun cât ești de ieșită din comun

Dacă mereu ai avut impresia că ești o ciudată, ai greșit. Ești doar altfel. Iar în genere, oamenii sunt atrași de tot ceea ce le pare bizar. E ok să nu adopți un ombre hair când toate prietenele tale îmbrățișează noua tendință. Dacă mai toată lumea e gri, doar tu ești mov, ești pe drumul tău, drumul cel bun. Sesizezi diferența? Iar când o mai sesizează și un bărbat, ar trebui să te simți flatată. Chiar are în fața lui o femeie deosebită.

# nu îți e teamă să plângi în fața nimănui

Majoritatea consideră că a plânge e un act de slăbiciune. Să nu-i crezi! Plângi, femeie. Aici, acum, pe stradă, dar mai ales în fața omului cu care îți împarți viața. Nu e deloc adevărat că bărbații urăsc să te vadă plângând și ar fugi mâncând pământul în momentul în care ești pusă pe folosit kilometri de batistuțe igienice. În acele momente nu faci altceva decât să te deschizi, să te eliberezi, să te revitalizezi. Așa că nu-ți fă griji, dacă ești genul ce plânge fără să-i fie rușine sau fără să se gândească la machiajul care se va împrăștia, thumbs up!

# nu îți tratezi partenerul ca pe un patruped sau frate mai mic

„Iubitule, de câte ori să-ți spun că…?”, „Azi nu ieși cu prietenii. Am zis!”, „Dragule, vino repede aici! Haaaaaiiii, dragule! Dragule! DRAGULE?!?!?!”. Pentru tine, astea sunt exemple de „așa nu”. Știi când să vorbești și când să taci, în așa fel încât să nu-ți pui partenerul în situații jenante. Îi respecți intimitatea, dorința de a socializa și în afara relației și nu ești o persoană sufocantă pentru el, întrucât te poți descurca și în absența unui bărbat. Ceea ce nu anulează însă dorința de a păstra o relație cât mai apropiată cu acesta.

# faci copii fără teama că nu vei mai arăta atrăgătoare

Tu faci copii pentru că vrei copii. Ți se pare mai mult decât natural, ți se pare minunat. Nu te ferești până la o vârstă înaintată din cauză că nu dorești să-ți strici formele apetisante ale tinereții, ci doar cu gândul la micuții care îți vor împlini zilele. Și chiar dacă ești o femeie cu importante responsabilități în planul carierei, nu îți impui restricții atunci când vine vorba de familie. O femeie ca tine se poate descurca cu ușurință… doi în unu.

Sunt curioasă care ar fi definiția voastră pentru o femeie pe bune. Nu spun că a mea e corectă, poate nu e nici măcar aproape de adevăr, așa că mă puteți dojeni în voie. Însă sunt sigură că fiecare avem în minte o anumită persoană (sau mai multe) atunci când ne gândim la asta. Dacă și tu ai, iar de asta nu mă îndoiesc, ești invitat să participi la o campanie îndrăzneață organizată de Lactacyd, în care poți nominaliza o #femeiepebune. Tot ce trebuie să faci e să o pui într-un status pe Facebook, la care să adaugi hashtag-ul #femeipebune. Femeile pe care le nominalizezi se vor simți cu siguranță speciale, iar share-ul poate veni cu premii frumoase. Pe bune!

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

informatie

Această înregistrare a fost postată la august 1, 2016 de în Publicitate şi etichetată , , , , .
%d blogeri au apreciat: