Nina Docea

de Mădălina Rodocea

Bărbații știu ce vor. Dar știu și cum să obțină?

men

Designed by Alekksall – Freepik.com

– Ce suntem noi?

– BĂRBAȚI!

– Ce vrem noi?

– MașiniSexBaniPutereLibertateSexFotbalAutoritateBereSexEtcSex

– Când o vrem noi?

– Acum!

– Cum o putem obține?

noidea

Designed by Alekksall – Freepik.com

Nicidecum scărpinându-vă în creștetul capului. Tocmai de aceea există femeia, care nu se pricepe doar la a pune aceeași întrebare sub forme diferite de enșpe ori pe zi, ci și la a oferi răspunsuri pe care, poate, unii dintre domni, nu le întrevăd.

superpower

Designed by Alekksall – Freepik.com

Noi, femeile, știm că vă imaginați adeseori că dețineți (super)puteri și că doriți să impresionați cu bărbăția voastră. Și nu e nimic de condamnat în a vă dori asta. E ceva natural, masculin. Chiar sexy, aș zice. Însă, credeți-ne pe cuvânt, un tricou șifonat aruncat pe voi în grabă dimineața sau chiar și un costum care nu pare aranjat, nu mai reprezintă nimic sexy. La urma urmei, cine a mai văzut supereroi care să nu arate bine?! Acum, dacă tot v-ați gândit ca mâine dimineață să aruncați încă un ochi înainte de a vă alege vestimentația, n-ar fi păcat ca alura voastră de supereroi să nu fie completă? Ghicește cineva ce lipsește? Dacă nu, ascultați aici. Ceasul, domnilor. Ceasul de mână. Mai masiv decât cel de damă, mai „hotărât”, dar în același timp stilat, scopul acestuia nu mai rămâne doar cel tradițional. Ceasul de mână vine să completeze avantajos profilul celui care îl deține. Adaugă importanță. Diferențiază. Devine, deci, un accesoriu care indică poziția în societate a unui om. Fie că e asortat la o cămașă sau la o bluză oarecare, imaginea pe care alții o proiectează relativ la persoana în cauză, dar și imaginea de sine, sunt unele high level. Și nu cred că sunt singura căreia i se pare că un ceas reușește să transforme un băiețaș abia ieșit din perioada adolescenței într-un adevărat erou.

speed

Designed by Alekksall – Freepik.com

Apoi, se știe că bărbații sunt atrași de mobilitate, pe care ar implica-o în mai toate procesele pe care le îndreprind. Soluțiile trebuie să fie întotdeauna rapide și sigure. La fel și calea spre ele. De multe ori, însă, timpul pare că se scurge prea leneș, iar întrebarea repetată în gând „Oare cât o fi trecut de când…?!” devine obsesivă. Desigur, putem consulta la nesfârșit telefonul, dar ce se întâmplă în cazul în care activitatea întreprinsă nu permite utilizarea unui telefon mobil? Ghicește cineva? Dacă nu, ascultați aici. Ceasul, domnilor. Ceasul de mână. Putând fi citit ușor chiar și pe furiș sau în cele mai aglomerate locuri, acesta vine să ușureze munca de tipul 2 în 1. Adică, nu e mult mai ușor, de exemplu, să ții mâna pe volan și în același timp să citești rapid ora, decât să cauți telefonul mobil prin nu știu ce cotlon al buzunarului? Iar ăsta e doar unul dintre multitudinea de scenarii în care ceasul de mână vine să ofere mai multă mobilitate.

couple

Designed by Alekksall – Freepik.com

În fine, vine și un timp în care bărbații simt că ar cam fi potrivit să-și facă ordine în viața sentimentală. Uneori, însă, căutarea se prelungește prea mult, iar domnii își fac probleme că și-au cam pierdut instinctul de vânătoare. Adevărul e că nu doar ei vânează, ci și femeile. Însă ele au o tactică tacită, din umbră. Tactica observației. De la vestimentație la simț moral, de la mișcările corpului la felul de a vorbi, nimic nu scapă neobservat femeilor. Nici măcar faptul că bărbatul de lângă ele are sau nu are un ceas de mână. În cazul în care nu are, evident, nu vor fugi de la întâlnire. Dar nici nu vor putea admira simțul estetic, concentrat asupra detaliilor al bărbatului, în cazul în care acesta ar fi purtat un ceas, simț care ar deveni pentru ele un foarte bun indicator în ceea ce privește felul în care relația dintre ei ar decurge. Cărei femei nu i-ar plăcea să aibă alături un bărbat care să știe să se respecte pe sine, care să se îngrijească fără ca ea să-i indice la fiecare pas ce anume să îmbrace și cum să își stilizeze ținuta?!

Astfel că răspunsul la oricare dorință a bărbatului e cât se poate de facil în zilele noastre: WatchShop. Da, da, ați citit bine. Soluția o reprezintă singurul magazin online de ceasuri și accesorii dedicat bărbaților, a cărui echipă gândește în stilul masculin de a căuta și de a cumpăra ceasuri, tocmai pentru a se plia pe gusturile și nevoile voastre, domnii mei. Gama este una extrem de variată, iar fiecare ceas vă aduce mai aproape de nevoia de siguranță de sine, flexibilitate și, de ce nu, aceea de a impresiona, lucruri demonstrate deja mai sus, de altfel.

Acum că știți ce trebuie să faceți pentru a vă merge toate ca ceasul, watchshopping plăcut!

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

informatie

Această înregistrare a fost postată la iulie 24, 2016 de în Publicitate şi etichetată , , , , , .
%d blogeri au apreciat: