Nina Docea

de Mădălina Rodocea

Pe 5 iunie Tupperware sărbătorește Ziua Mediului. Hai și tu!

Recunosc, îmi plac surprizele. Mai ales cele care vin din partea Tupperware, o echipă foarte bine organizată și foarte atentă cu mediul înconjurător.

Ieri parcă a fost ziua coletelor. Ce-am găsit în cel de la Tupperware? Aș zice eu, o oază de veselie. Și asta pentru că o sticlă Eco de culoare galbenă și un Port Sandwich mov, tare simpatic, cu un pinguin pe el, au reușit să-mi însenineze ziua. „Cu ce ocazie?”, veți spune. Ei bine, această echipă frumoasă se implică într-o altă campanie special organizată cu ocazia Zilei Internaționale a Mediului, invitându-ne pe toți să contribuim la un mediu mai prielnic, mai sănătos. Și pentru că mă așteaptă o noapte albă în încercarea de a termina un proiect final, am să vă las mai jos comunicatul prin care Tupperware vă invită la o acțiune foarte faină. Nu ezitați să-i urmați! 🙂 Mulțumesc încă o dată pentru cadou! Zic „încă o dată”, pentru că prima oară v-am mulțumit doar în gând.

1

În acest an, Tupperware va sărbători Ziua Internaţională a Mediului (5 iunie) lansând o provocare în rândul tuturor persoanelor care vor să recicleze şi să contribuie astfel la protejarea mediului înconjurător. Sub deviza “Păstrează-ți sănătatea și planeta în formă”, Tupperware România va organiza la sediile distribuitorilor săi autorizați din Bucureşti, Constanţa şi Brașov o acţiune de colectare a vaselor/ recipientelor din plastic, care intră în contact direct cu alimentele. Fiecare persoană care va aduce un vas/recipient de plastic care este vechi, pătat sau prea folosit, va fi ajutată să-şi aleagă unul nou. Iar la orice produs de minim 30 lei achiziţionat, va primi cadou, un Port Sandwich colorat și foarte util, care păstrează gustările proaspete pentru mai mult timp! Port Sandwich-ul va fi oferit în limita stocului disponibil, câte unul per comandă.

Tupperware încurajează reducerea numărului de vase/recipiente din plastic. Mai mult decât atât, utilizarea de produse din plastic vechi care intră în contact cu alimentele ar putea afecta sănătatea, de aceea Tupperware recomandă reciclarea lor şi înlocuirea cu altele noi, multifuncționale, mult mai rezistente şi mai sănătoase, oferind, desigur, o alternativă ECO pentru asta.  Reciclând un ambalaj de plastic se economiseşte energia necesară funcţionării unui bec de 60W timp de 6 ore.

Așadar, Tupperware îi așteaptă pe cei interesați de acest program de colectare a recipientelor de plastic folosite în contact cu alimentele, în următoarele puncte:
BUCUREȘTI
Unde? Sediul OPTIMCORE, distribuitor autorizat TUPPERWARE, Blvd. Unirii nr 9.
Când? Vineri, 5 iunie, între orele 14:00 – 20:00
Persoana de contact: Elena Folea. Telefon:  0723590128. 
Partener reciclare – ROSAL
BRAȘOV:
Unde? Sediul AZURIT, distribuitor autorizat TUPPERWARE, Str. Tâmpei nr. 8. 
Când? Vineri, 5 iunie, între orele 14 :00 – 20 :00
Persoana de contact: Elena Bîrsan. Telefon: 0721059619
Partener reciclare – RIAN CONSULT
CONSTANȚA: 
Unde? Sediul DIAMANT, distribuitor autorizat TUPPERWARE, Str. Dezrobirii nr 101.
Când? Sâmbătă, 6 iunie,  de la ora 10:00 – până la epuizarea stocului.
Persoana de contact:  Mia Lupea. Telefon: 0722433277
Partenerreciclare – MM RECYCLING SRL

Sediile distribuitorilor autorizaţi Tupperware vor fi deschise în aceste zile tuturor vizitatorilor şi îi vor aştepta pe aceştia cu vasele/recipientele de plastic şi multe surprize.

Păstrează-ți sănătatea și planeta în formă!

*** Tupperware Brands Corporation este o companie care comercializează recipiente cu sigiliu revoluționare pentru depozitarea și prepararea alimentelor. Timp de peste 60 de ani, compania și-a extins activitatea în peste 85 de țări din întreaga lume. În Europa, piețele cu tradiție sunt Germania, Austria, Italia și Franța, unde Tupperware® este prezentă de peste 30 ani, în timp ce în România și Bulgaria compania s-a deschis în mod oficial în aprilie 2011. În România, Tupperware® este prezent la nivelul întregii țări prin intermediul Prezentatorilor săi iar în București, Brașov, Baia Mare, și Constanța are sedii ale Distribuitorilor autorizați.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

informatie

Această înregistrare a fost postată la iunie 4, 2015 de în Publicitate şi etichetată , , .
%d blogeri au apreciat: