Nina Docea

de Mădălina Rodocea

Fii Quick(Mobile) ca să ai Profit(share)!

Am descoperit de curând că îmi place mai mult rolul de mesager al veștilor bune decât înseşi veștile bune, iar astăzi o să-mi iau rolul în serios, pentru că vreau să vă prezint o altă modalitate de a face bani pe net, în mod legal.

08

Îmi aduc aminte că, atunci când am început să cochetez cu lumea blogurilor, îmi era teamă de orice mijloc care-mi promitea vreo sumă frumușică de bani, tocmai datorită faptului că nu aveam încredere în așa ceva. Între timp am avut ocazia să câștig diverse produse și servicii, devenind mai deschisă la șansele întâlnite online. Ultima dintre acestea e lansată de QuickMobile, cel mai mare specialist în tehnologie online din România, proaspăt devenit advertiser Profitshare.

Ce înseamnă asta și cu ce v-ar putea ajuta?

Dacă dețineți un site sau un blog, prin promovarea produselor din gama QuickMobile (de exemplu, publicarea de articole despre diverse produse și afişarea de bannere), odată cu vânzările produse din click-urile provenite de la voi, veți beneficia de o parte din costul total al produsului cumpărat de un cititor de-al vostru.

Trebuie să ştiţi faptul că Gama QuickMobile include peste 6000 de produse disponibile online de la circa 200 de branduri internaționale premium. Mai mult, QuickMobile oferă comisioane ce depășesc media oferită de advertiserii IT&C din rețelele de marketing afiliat, respectiv 3% pentru Telefoane și Tablete, 10% pentru produsele din categoria Gadgets, 20% pentru articolele din categoria Accesorii, 20% pentru produsele din categoria Branduri de lux. Un alt aspect important îl reprezintă diversitatea produselor aduse anual de către QuickMobile, deci fiecare eventual afiliat va putea găsi produse inedite, în exclusivitate pe piaţa locală, pe care să le promoveze.

Cu ocazia implementării Profitshare, QuickMobile mai vine cu o surpriză, și anume: un concurs special organizat pentru toți afiliații Profitshare, desfășurat între 1 – 30 aprilie 2015 (deci ar fi bine să vă grăbiți!). Premiul cel mare constă într-un Samsung Galaxy S6 32 GB negru, adus în premieră în România, premiul al doilea fiind o tabletă Xiaomi MIPAD, iar cel de-al treilea, un smartwatch MYKRONOZ ZeClock. Ce aveți de făcut? Exact ce spuneam mai sus. Promovați cât mai multe produse QuickMobile, iar la final, afiliații cei mai activi vor fi premiați în funcție de valoarea comisioanelor încasate.

Evident, nu spune nimeni că e ușor, însă nici imposibil nu e, odată ce învățați să vă vindeți marfa. Iar lucrul ăsta necesită timp, răbdare și iscusință. Dacă până acum nu ați mai încercat varianta unei afilieri, eu zic că acesta este un start perfect, căci produsele QuickMobile n-au cum să nu facă cu ochiul cititorilor. Cu puțin efort și din partea voastră, ați putea reuși să obțineți primii bani într-un timp nu foarte lung. Asta nu înseamnă că veți trage de mânecă toți cititorii pe care-i cunoașteți, dându-le un ghiont spre banner-ul afișat pe site-ul sau blog-ul vostru. Asta înseamnă să inspirați credibilitate, lucru care ține de calitatea și seriozitatea pe care le oferiți cititorilor.

Lucru care ține de voi, ca oameni.

Spor în afiliere!

profitshare_banner_quickmobile_concurs

Un comentariu la “Fii Quick(Mobile) ca să ai Profit(share)!

  1. cosmin
    iunie 4, 2015

    O metoda buna de a face bani gasesti pe http://www.bani-pe.net/

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

informatie

Această înregistrare a fost postată la aprilie 24, 2015 de în Publicitate şi etichetată , , , , , , .
%d blogeri au apreciat: