Nina Docea

de Mădălina Rodocea

Cu partenerii la sărbătorit!

header2-1024x458

Nimeni nu alege să fie copil, mamă ori îndrăgostit, la fel cum nimeni nu bănuiește ca părinții lui să fie atât de dornici de beute încât să-i pună numele Gheorghe, Ion sau Nicolae. Sau toate trei la un loc. În timp ce unii așteaptă un an de zile până să vină ziua cea mare, cu lamulțiani-uri, muah-muah-uri și alte gesturi ca de marionetă, alții – mai fericiți – sunt serbați și de câte trei-patru ori pe an. Și parcă nici atunci nu e de-ajuns.

N-am să înțeleg niciodată de ce 1 iunie, de ce 8 martie, de ce 14 februarie, în fine, de ce. Și nu spun asta pentru că mi-ar fi ciudă din cauza faptului că, momentan, nu mă-ncadrez în (aproape) nicio categorie, doar că …

… după lunga ediție din toamnă, în care SuperBlog-ul înfuriat de către participanţii care se întreceau în „care joacă mai bine rolul de fântână” a căpătat peri albi, primăvara aceasta se zvonește că se numără cei cu statut de partener media sau de blogger partener. Și nu-s puțini la număr deloc! Numai că șăful ăl mare, știm noi care, nici măcar nu-și imaginează ce surpriză o să-l aștepte. Umblă vorba-n comunitate că s-ar vrea sărbătorită Ziua Partenerului SuperBlog. Când? Nimeni nu știe. Însă, până când îi ajung la urechi Führer-ului aceste zvonuri, iar sloganul se va transforma automat în „Let’s party like it’s 1941!”, mă încumăt să dau din zar o dată potrivită pentru sărbătorirea evenimentului mult râvnit.

Dacă ar fi după mine, aş alege data de 1 iulie. De ce? Simplu, pentru că atunci e jumătatea perioadei dintre Spring și SuperBlog-ul mare, o perioadă în care atât superbloggerii, cât și partenerii sunt în concediu (să sperăm, nu medical). Plus de asta, trece suficient de mult timp de la încheierea unei alte ediții SuperBlog astfel încât participanții să fie dornici să-și revadă chiar și străjerul care veghează la corectitudinea gramaticală, uitând de înjurăturile șuierate printre dinți de după afișarea notelor. Hue, hue. Un alt motiv ar fi acela că e vară, superbloggerii tinerei sunt în vacanță, iar cei care vin special din Germania poate prind vreo reducere la biletele de avion 🙂 (cică pasărea mălai visează).

Și cum Facebook-ul a făcut minuni în cazul Izabelei, de ce n-ar face și acum? Ah, uitasem că pentru a participa la Ziua Partenerului SuperBlog ar trebui ca invitații să care cu ei minim un pachet de țigări pentru mnealui și decât un DEX pentru Românii știu românește… dar sperăm că asta nu i-ar împinge pe oameni să dea decline pe capete. În fond, s-ar lăsa cu voie bună, dans, câteva corecturi gramaticale (wait, what?)…

Iar cum partenerii SuperBlog au avut posibilitatea de a alege, fără să se trezească din născare cu acest statut, zic că-i cu atât mai mult meritul lor să aibă o zi special organizată, tocmai din cauza faptului că au avut curajul de a purta și această responsabilitate pe umeri. Pentru timpul pe care îl pierd corectând, pentru ideile cu care ne inspiră, pentru că sunt cu adevărat talentați, țin să vă anunț că l-am îmbunat pe SuperBlog, așa că am o veste bună și una mai puțin bună.

Vestea bună e că Ziua Partenerului SuperBlog se va ține pe 1 iulie.

Vestea mai puțin bună e că… avem deadline. Așa că hai cu organizarea!

hitler

Articol dus cu pluta pentru Spring SuperBlog 2015

surse foto: www.therichtimes.com

5 comentarii la “Cu partenerii la sărbătorit!

 1. alma nahe
  martie 25, 2015

  Cu fuhreru’ trecem marea! ( am vrut să rimeze cu organizarea)

  Apreciat de 1 persoană

 2. alma nahe
  martie 25, 2015

  A, și am uitat să zic „hail a mulțan!”

  Apreciat de 1 persoană

 3. Natural
  martie 25, 2015

  O motivatie echilibrata in timp si spatiu pentru alegerea datei pe 1 Iulie. Imi place cum gandesti 🙂

  Apreciază

 4. rudia2014
  martie 26, 2015

  :-)))
  Deci 1 iulie să fie! 😉

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

informatie

Această înregistrare a fost postată la martie 24, 2015 de în Spring SuperBlog 2015, SuperBlog.
%d blogeri au apreciat: