Nina Docea

de Mădălina Rodocea

Un gest mic pentru un mediu curat

tupperware

„Secretul longevității e apa pe care o consumăm”, Henri Coandă

Sunt lucruri pe care le facem instinctual, de mai multe ori pe zi, fără să conștientizăm importanța esențială a acestora în viața noastră. A bea apă e unul dintre ele.

Tocmai de aceea, pentru a ne aminti din când în când de importanța uneia dintre resursele indispensabile vieții, pe 22 martie sărbătorim Ziua Mondială a Apei. Cu acest prilej, cei de la Tupperware au ales să aducă o bucurie mediului înconjurător printr-o acțiune de reciclare a sticlelor din plastic. Toți cei care vor contribui cu cel puțin zece sticle de plastic (PET), vor primi cadou o sticlă ECO Tupperware de 500 ml, un produs binevenit atât pentru adulți, cât și pentru copii. Sticla ECO e foarte rezistentă, fiind realizată dintr-un material special care nu permite transferul de particule, asigură retenție termică pentru mai mult timp (sticla e potrivită atât pentru lichide reci, cât și pentru lichide fierbinți), nu păstrează mirosul și nu se pătează.


eco-bottle-diagram

Programul de colectare a sticlelor la distribuitorii Tupperware este următorul:

  • Brașov – ieri, 20 martie – partener Rian Consult (12.00- 18.00)
  • Constanța – 21 martie – partener MM Recycling (9.00-18.00)
  • București – 22 martie – partener Rosal SA (10.00 – 18.00)

Sediile Distribuitorilor autorizați Tupperware vor fi deschise în aceste zile tuturor vizitatorilor și îi vor aștepta pe aceștia cu numeroase surprize. În cadrul campaniei vor fi oferite : 280 de sticle în București, 500 de sticle în Brașov și 250 în Constanța.

***

Tupperware Brands Corporation este o companie care comercializează recipiente cu sigiliu revoluționare pentru depozitarea alimentelor. Timp de peste 60 de ani, compania și-a extins activitatea în peste 85 de țări din întreaga lume. În Europa, piețele cu tradiție sunt Germania, Austria, Italia și Franța, unde Tupperware® este prezentă de peste 30 ani, în timp ce în România și Bulgaria compania s-a deschis în mod oficial în aprilie 2011. În România, Tupperware® este prezent la nivelul întregii țări prin intermediul Prezentatorilor săi, iar în București, Brașov, Baia Mare și Constanța are sedii ale Distribuitorilor autorizati.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

informatie

Această înregistrare a fost postată la martie 21, 2015 de în Publicitate şi etichetată , , , .
%d blogeri au apreciat: